نصب کاشی و سرامیک کف و بدنه سرویس بهداشتی

بیشترین کاربرد کاشی و سرامیک، در سرویس بهداشتی و حمام ‌است؛ اما در بخش‌های دیگر ساختمان نیز کاربرد دارد. برای پوشاندن دیوارها و کف ساختمان از این نوع مصالح ساختمانی استفاده می‌شود که علاوه بر زیبایی که به فضا می‌دهد، یک نوع عایق هم محسوب می‌گردد. کاشی و سرامیک از دو بخش بدنه و رویه تشکیل شده اند. بخش بدنه در هر دو از سفال است اما تفاوت‌ آن‌ها در جنس رویه ‌است. رویه‌ کاشی از یک ماده‌ شیشه‌ ای تشکیل شده است اما اگر رویه از جنس سرامیک باشد، به آن سرامیک گفته می‌شود. تفاوت اصلی کاشی با سرامیک در میزان استحکام‌ آن‌ها است. کاشی دارای ظرافت بیشتر و مقاومت کمتری است و به همین دلیل کاربرد زیادی در بدنه و دیوار دارد، اما سرامیک به دلیل استحکام بالایی که دارد، بیشتر در کف استفاده می‌شود. روش نصب کاشی و سرامیک شبیه به هم است، اما تفاوت‌هایی نیز با هم دارند. بهترین زمان برای نصب سرامیک سرویس بهداشتی و یا کاشی، پس از پایان کار بنایی ساختمان است. در ادامه به آموزش روش‌های سرامیک کاری و ‌کاشی‌کاری پرداخته و موارد موثر بر قیمت، وظایف و خدمات نصاب و دیگر نکات مهم نصب کاشی و سرامیک را بررسی می‌کنیم.

انواع روش نصب کاشی و سرامیک

به طور کلی، برای نصب کاشی و سرامیک از دو ماده سیمان و چسب استفاده می‌‌شود. در ادامه به بررسی انواع روش نصب کاشی و سرامیک می‌پردازیم.
چسب
روش چسب، بیشتر برای مرمت و باز سازی سطوحی که قبلا سرامیک کاری یا ‌کاشی‌کاری شده اند، کاربرد دارد. در این روش سطح زیر کار را زبر کرده و گرد و غبار و چربی‌های روی آن را پاک می‌کنند. سپس به کمک چسب مخصوص، کاشی را به سطح مورد نظر می‌چسبانند.
دوغاب
روش دوغاب، قدیمی ترین روش نصب کاشی و سرامیک است که بیشتر برای نصب کاشی و سرامیک بر روی دیوارهای آجری و دیوارهایی که برای اولین بار ‌کاشی‌کاری می‌شوند مانند ساختمان‌های نوساز کاربرد دارد. برای درست کردن دوغاب سیمان، کافی است در یک سطل به میزان مورد نیاز خود آب، سیمان و پودر خاک سنگ را ترکیب کنید. انواع دوغاب آماده نیز در بازار وجود دارد که علاوه بر کاربری آسان، دارای خاصیت ضد قارچ نیز هستند.

ملات
در روش ملات، برای نصب کاشی و سرامیک از ملات خمیری سیمان و ماسه استفاده می‌شود. این روش بیشتر در مکان‌هایی مانند زیر سقف‌ها که امکان دوغاب ریزی وجود ندارد، کاربرد دارد.

نصب کاشی کف و بدنه

نصب کاشی، رایج‌ترین و پر کاربردترین روشی است که به عنوان پوشش نهایی برای بدنه سرویس بهداشتی و حمام استفاده می‌شود. پس از پایان یافتن دیوار چینی، لوله کشی و عایق کاری سرویس بهداشتی، نوبت به اجرای کاشی و سرامیک کف و بدنه می‌رسد. کاشی بیشتر برای پوشش بدنه و دیوار مناسب است و به دلیل نداشتن استحکام کافی نمی‌توان از آن برای کف استفاده کرد.
توجه داشته باشید که نصب کاشی و سرامیک، کاری ظریف بوده و هنگام اجرای آن باید به نکات زیادی توجه گردد که بی ‌توجهی به آن‌ها، ممکن است منجر به صرف هزینه‌های بیشتر برای شما شود. به همین دلیل به شما پیشنهاد می‌کنیم برای نصب سرامیک سرویس بهداشتی یا ‌کاشی‌کاری سرویس بهداشتی حتما از نصاب‌های ماهر و مجرب کمک بگیرید. به عنوان مثال، عایق کاری، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که قبل از نصب کاشی و سرامیک باید انجام شود. در صورتی که این کار به درستی انجام نشود، در آینده مجبور به پرداخت هزینه اضافی برای رفع مشکلات احتمالی خواهید بود. یک نصاب با تجربه، به‌ خوبی می‌‌داند که عایق‌ کاری و سایر جزئیات را به‌ درستی انجام دهد.

نصب سرامیک سرویس بهداشتی

سرامیک را هم می‌توان برای دیوار و هم برای کف استفاده کرد اما به دلیل استحکام و دوامی که دارد بیشتر برای کف استفاده می‌شود. مقاومت سرامیک نسبت به کاشی در برابر فشار و سرما و گرمای شدید و رطوبت، خیلی بیشتر است. با این وجود، استفاده از سرامیک در محیط‌های باز توصیه نمی‌شود؛ چرا که شدت سرما و گرمای شدید می‌تواند روی آن تاثیر گذاشته و دوام آن را کاهش دهد.
یکی از موارد مهمی که برای نصب سرامیک سرویس بهداشتی باید به آن توجه کنید، اندازه‌ گیری متراژ فضایی است که قصد کار روی آن را دارید تا بتوانید میزان کاشی، سرامیک و دیگر مصالح مصرفی مورد نیاز خود به همراه حدود هزینه را محاسبه نمایید. نکته دیگری که تاثیری زیادی در کیفیت نهایی نصب سرامیک سرویس بهداشتی دارد، انتخاب سرامیک باکیفیت ‌است.
پیش از اینکه نصب سرامیک سرویس بهداشتی را آغاز کنید، وضعیت زیرسازی محل نصب سرامیک را بررسی نمایید تا از مقاوم بودن بستر و همچنین هموار بودن آن اطمینان حاصل کنید. در صورتی که سطح محل کار دارای فرو رفتگی و برآمدگی است، آن را با مصالح ساختمانی مانند سیمان به خوبی هموار کنید تا یک سطح صاف و یک دست داشته باشید. همچنین استفاده از سیمان موجب افزایش استحکام محل نصب سرامیک سرویس بهداشتی می‌شود.
پس از این مرحله، نوبت به ترازبندی محل نصب است تا کاشی‌ها به صورت مرتب و یک دست نصب شوند. برای انجام این کار می‌توانید از شاقول، نخ و خط کش استفاده کنید.
پس از انجام موارد بالا و مشخص کردن الگوی نصب سرامیک سرویس بهداشتی، می‌توانید سرامیک‌ها را روی سطح مورد نظر خود قرار دهید. برای انجام این کار می‌توانید از روش چسب یا دوغاب استفاده کنید.

‌کاشی‌کاری سرویس بهداشتی

نصب کاشی در قسمت‌‌های مختلف منزل نیاز به دقت و ظرافت زیادی دارد و برای اجرای آن بهتر است به نصاب با تجربه و مهارت بالا مراجعه کنید. مقاومت کاشی در برابر فشار و همچنین سرما و گرما کمتر از سرامیک است اما تنوع رنگی و مدل در کاشی‌ها بسیار بیشتر از سرامیک‌ها ‌است. به طور کلی، کاشی بیشتر برای برای پوشش بدنه و دیوار و در محیط‌های بسته مانند سرویس‌های بهداشتی، حمام، آشپزخانه و همچنین راهرو و پارکینگ مناسب است.
در فهرست زیر به برخی از مهم‌ترین نکاتی اشاره شده است که باید در هنگام کاشی‌کاری سرویس بهداشتی به آن‌ها توجه کنید:
تا وقتی که مراحل آجر چینی و دیوار چینی ساختمان به پایان نرسیده است، ‌کاشی‌کاری را شروع نکنید.
پیش از آنکه کاشی‌ها را نصب کنید، لایه ضد آب را در محل نصب کاشی‌ها ایجاد نمایید.
قبل از اینکه ‌کاشی‌کاری را شروع کنید، جایگاه شیر، اتصالات، محفظه مایع دستشویی و دیگر موارد را در سرویس بهداشتی یا حمام مشخص نمایید.
محل نصب کاشی را تمیز و‌ یک دست کنید.
اول طرح و نقشه چیدمان را بچینید، سپس اقدام به ‌کاشی‌کاری کنید. همچنین، بهتر است نوع کاشی را با توجه به چیدمان و محل نصب آن انتخاب کنید.
در هنگام نصب کاشی‌ها، حتما به تراز بودن‌ آن‌ها توجه کنید.
 حداقل به مدت ۲۴ ساعت پس از نصب کاشی، مرحله دوغاب کاری را شروع نکنید.
 برای برش دادن کاشی‌ها بهتر است از دستگاه برش استفاده کنید؛ انجام این کار به صورت دستی می‌تواند موجب هدر رفتن کاشی‌ها گردد.
 مخلوط ماسه و سیمان را به مدت طولانی نگه ندارید؛ زیرا چسبندگی آن را کاهش می‌دهد.
 مواد اضافی را از روی کاشی‌ها به کمک اسفنج خیس پاک نمایید.

نصب توالت فرنگی

در سال‌های اخیر استفاده از توالت فرنگی در منازل مسکونی، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و دیگر ساختمان‌ها متداول شده و در بسیاری از خانه‌ها علاوه بر توالت ایرانی، توالت فرنگی نیز نصب شده است. در توالت‌های فرنگی معمولا یک رینگ پلاستیکی تعبیه شده که برای نشستن روی کاسه کاربرد دارد و یک درب پلاستیکی لولایی نیز روی آن قرار می‌گیرد.
توالت فرنگی در انواع مختلف تولید می‌شود که هر یک دارای ویژگی‌های مربوط به خود است. برخی از‌ آن‌ها دارای کاسه کشیده بوده و برخی دیگر کاسه گرد دارند. در توالت فرنگی دو نوع فلاش تک زمانه و دو زمانه وجود دارد. انواع توالت فرنگی بر اساس سیستم تخلیه و شست و شو، به فشاری، گرانشی، دوگانه و گردابی تقسیم می‌شوند.
همچنین توالت فرنگی در انواع دو تکه، یک تکه، توکار یا دیواری موجود است. در توالت فرنگی معمولا از سیستم تخلیه فشاری استفاده می‌شود که در نوع دو تکه، این مخزن از بخش نشیمن و کاسه توالت جدا ‌است.
مخزن و کاسه توالت در توالت فرنگی یک تکه به صورت یکپارچه و متصل به هم طراحی شده است. توالت فرنگی توکار یا دیواری بر روی دیوار نصب می‌شود، مخزن آن مخفی بوده و درون دیوار جای می‌گیرد.
یکی از مهم ترین مواردی که باید پیش از نصب توالت فرنگی به آن توجه نمایید، ابعاد این وسیله از نظر طول، عرض و عمق ‌است. توالت فرنگی در ابعاد مختلف تولید می‌شود و شما می‌بایست مدلی را انتخاب کنید که متناسب با محل نصب آن در سرویس بهداشتی یا حمام منزل‌تان باشد.
طول، عرض و عمق توالت فرنگی دو تکه مانند توالت فرنگی یک تکه است اما ارتفاع نوع دو تکه بیشتر از مدل یک تکه ‌است. نوع توکار یا دیواری، فضای کمتری نسبت به انواع دیگر توالت فرنگی اشغال می‌کند و برای فضاهای کوچک مناسب‌تر است.

 

نصب توالت فرنگی در حمام

امروزه نصب توالت فرنگی در حمام بسیار متداول شده است؛ به ویژه اگر سرویس بهداشتی کوچک بوده و فضای مناسبی برای نصب آن وجود نداشته باشد. با این وجود، نصب توالت فرنگی در حمام با مشکلاتی نیز همراه است.
قطر لوله فاضلاب حمام معمولا از سرویس بهداشتی کمتر است. اگر قصد دارید در حمام خانه خود توالت فرنگی نصب کنید، حتما باید به این موضوع توجه داشته باشید.
در صورتی که فاصله مناسبی بین توالت فرنگی و دوش حمام وجود نداشته باشد، فضای داخلی حمام برای دوش گرفتن محدود می‌شود و همچنین آب و کف بر روی توالت فرنگی ریخته شده و آن را مرطوب و لک دار می‌کند. پس سعی کنید توالت فرنگی را در دورترین فاصله از دوش قرار دهید.
در مواقعی که فردی در حال استحمام است، فرد دیگری نمی‌تواند از توالت فرنگی استفاده کند. همچنین جا نمایی و قرار دادن وسایل جانبی توالت فرنگی مانند دستمال توالت، دشوار است. انتخاب توالت فرنگی توکار یا دیواری گزینه مناسبی برای استفاده در حمام ‌است؛ چراکه فضای کمتری اشغال می‌کند. محل نصب توالت فرنگی باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:
 در محل نصب توالت فرنگی باید لوله خروجی یا تخلیه وجود داشته باشد.
 در محل مورد نظر می‌بایست فضایی هم برای نصب وسایل جانبی مانند دستمال کاغذی و شلنگ آب در نظر گرفت.
 توالت فرنگی باید در نزدیکی شیر ورودی آب نصب گردد.
 چنانچه قصد دارید توالت فرنگی از نوع توکار یا دیواری نصب کنید، از استحکام دیوار پشتی آن اطمینان حاصل نمایید.
 در ساختمان‌هایی که دارای سیستم گرمایش از کف هستند، توالت فرنگی نباید بر روی مدارهای آب گرم و یا کابل‌های حرارتی سیستم گرمایش قرار داشته باشد.

نصب سنگ توالت ایرانی

سرویس بهداشتی یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر خانه‌ای است. نصب سنگ توالت ایرانی یکی از اصلی ترین بخش‌های سرویس بهداشتی ‌است. برای انجام این کار در ابتدا باید یک سنگ توالت مناسب تهیه شود. سنگ توالت غالبا از جنس چینی لعاب دار بوده و در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف ساخته می‌شود. البته در سال‌های اخیر مدل استیل نیز رواج پیدا کرده است.
کاسه توالت ایرانی در ابعاد و عمق‌های متفاوتی تولید می‌شود که اندازه استاندارد‌ آن‌ها ۶۵ در ۴۸ سانتی متر و گودی‌ آن‌ها از ۱۲ تا ۲۶ سانتی متر است. توجه داشته باشید که هر چه کاسه توالت‌ عمق بیشتری داشته باشد، از نظر بهداشتی بهتر است.
معمولا پس از نصب کاشی دیوار، برای اجرای سرامیک کف صبر می‌کنند تا سنگ توالت به صورت کامل نصب شود. پس از اینکه زیر سازی و سیمان کاری اطراف سنگ توالت انجام شد، نصب سرامیک کف آغاز می‌گردد.

 

نکات مهم در نصب سنگ توالت ایرانی

نصاب توالت برای نصب سنگ توالت باید به نکات زیر توجه کند:
• برای زیر سازی سنگ توالت باید از مصالح ساختمانی نرم مانند ماسه استفاده شود. انجام این کار از شکستن سنگ توالت جلوگیری می‌کند.
• کف توالت در زیر سنگ توالت باید به صورت یکپارچه عایق شده و عایق کاری تا داخل لوله فاضلاب ادامه پیدا کند.
• سطح کاشی‌های کف توالت باید با سنگ توالت هم تراز باشد.
• سنگ توالت باید به گونه‌ای نصب شود تا محور طولی آن در جهت محور قبله قرار نگیرد.
• فاصله سنگ توالت از دیوارهای اطراف آن باید حداقل ۳۰ سانتی متر در هر طرف باشد.
هزینه نصب توالت ایرانی به عوامل مختلف چون جنس سنگ توالت، اندازه آن، میزان تخریب و دیگر موارد بستگی دارد. بهتر است قبل از شروع فرآیند نصب سنگ توالت، آگاهی کافی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت آن داشته باشید.
در ساختمان‌هایی که عملیات باز سازی انجام می‌شود، ممکن است نصب سنگ توالت به تخریب گسترده نیاز داشته باشد. هر اندازه که نیاز به تخریب بیشتر باشد، تعویض و ترمیم کف دستشویی نیز بیشتر خواهد بود و هزینه نصب نیز افزایش پیدا خواهد کرد. ازاین‌رو، نصاب توالت باید تلاش کند هنگام تعویض سنگ، تخریب کمتری صورت گیرد.

قیمت نصب کاشی و سرامیک سرویس بهداشتی

عوامل مختلفی در تعیین هزینه نصب سرامیک سرویس بهداشتی تاثیرگذار است که این موضوع سبب می‌شود تا تعیین نرخ دقیق نصب سرامیک و کاشی پیش از پایان پروژه، امکان پذیر نباشد. به همین دلیل در ادامه قصد داریم به بررسی مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت نصب کاشی و سرامیک در سرویس بهداشتی و دیگر فضاهای ساختمان بپردازیم.
همان طور که گفتیم، نصب کاشی و سرامیک به روش‌های مختلف شامل چسبی و دوغابی انجام می‌گیرد. هر یک از این روش‌ها، هزینه‌های مربوط به خود را دارند؛ اما معمولا روش چسبی از دوغابی ارزان‌تر است. چرا که استفاده از دوغاب موجب کاهش سرعت، افزایش زمان و در نتیجه افزایش هزینه می‌گردد.
یکی دیگر از عوامل موثر بر هزینه نصب کاشی و سرامیک، ابعاد آن ‌است. این نوع متریال ساختمانی در ابعاد خیلی کوچک، متوسط و خیلی بزرگ در بازار وجود دارد. کاشی یا سرامیک با طول و عرض کوچک‌تر از ۲۵ سانتی متر در دسته خیلی کوچک قرار می‌گیرد و به کاشی‌های با طول بیش از ۹۰ سانتی متر هم معمولا خیلی بزرگ یا اسلب گفته می‌شود.
کاشی یا سرامیک با ابعاد متوسط و خیلی بزرگ، سریع‌تر نصب می‌شوند و هزینه اجرای کمتری دارند اما نصاب، کاشی یا سرامیک با ابعاد کوچک‌تر را با سرعت کمتری نصب می‌کند و در نتیجه هزینه بیشتری نیز دریافت می‌نماید. معمولا در پروژه‌های بزرگ، دستمزد دریافت شده به ازای هر متر ‌کاشی‌کاری، کاهش می‌یابد. یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر هزینه نصب سرامیک سرویس بهداشتی، محل نصب است؛ معمولا هزینه کف سرویس بهداشتی، کمتر از دیوارها ‌است.
هزینه نصب کاشی یا سرامیک در ساختمان‌های نوساز بیشتر از خانه‌های قدیمی است؛ چرا که در خانه‌های نوساز پیش از نصب باید عایق کاری به ‌صورت ایزوگام یا قیر گونی نیز انجام گردد. همچنین دستمزد نصاب کاشی و سرامیک، با توجه به میزان مهارت او تعیین می‌گردد و دستمزد سر کارگر، بسیار بیشتر از کارگر ساده است. هر چه انجام ‌کاشی‌کاری یا سرامیک کاری با میزان ضایعات کمتری انجام گیرد، هزینه پروژه نیز کاهش می‌یابد. یک نصاب ماهر به‌ خوبی می‌‌داند که چطور این کار را با کمترین میزان ضایعات به پایان برساند.

 

نکات مهم در برآورد هزینه کاشی‌کاری

نصب سرامیک سرویس بهداشتی و حمام هزینه بیشتری نسبت به آشپزخانه دارد. چراکه در این مکان‌ها، فضای کار کوچک و تعداد شیرآلات زیاد ‌است و به دقت و برش ‌کاری بیشتری نیاز است. علاوه بر این، در مواردی قبل از نصب کاشی یا سرامیک نیاز به عملیات زیر سازی و عایق کاری در سرویس بهداشتی و یا حمام ‌است که همه این عوامل سبب افزایش دستمزد نصب در سرویس‌ بهداشتی و حمام می‌‌شود.
نصب کاشی و سرامیک در استخر، هزینه بالایی دارد؛ به این دلیل که پیش از نصب کاشی و سرامیک در استخر، می‌بایست کف آن را به خوبی عایق کاری کنید که انجام این کار، هزینه پروژه را افزایش می‌دهد. در حالت کلی، برآورد قیمت دقیق نصب کاشی و سرامیک، پس از بازدید از پروژه و با توجه به حجم کار و موقعیت آن انجام می‌گیرد.
در پایان، ذکر این نکته لازم است که گاهی برای کاهش هزینه نصب سرامیک و ‌کاشی‌کاری سرویس بهداشتی، به شما راهکارهایی ارائه می‌شود؛ اما باید بدانید ممکن است این صرفه جویی، به قیمت افت کیفیت کار پایانی تمام شود. به عنوان مثال، اگر برای کاهش هزینه‌ها از کاشی و سرامیک بی ‌کیفیت استفاده کنید، باز هم نتیجه کار شما مطلوب نبوده و زیبایی مورد انتظارتان را نخواهد داشت؛ حتی اگر از یک نصاب بسیار ماهر بهره ببرید. در واقع، نصب کاشی و سرامیک از آن نوع خدماتی است که ترمیم آن پس از پایان کار بسیار دشوار بوده و هزینه بالایی نیز دارد. از این رو، صرفه‌ جویی در شروع کار می‌تواند در نهایت منجر به گران‌تر شدن پروژه گردد.

جمع بندی و نتیجه گیری
بیشترین کاربرد کاشی و سرامیک در سرویس بهداشتی و حمام است اما در بخش‌های دیگر ساختمان نیز کاربرد دارد. تفاوت اصلی کاشی با سرامیک در میزان استحکام‌ آن‌ها ‌است. کاشی دارای ظرافت بیشتر و مقاومت کمتری است و به همین دلیل کاربرد زیادی در بدنه و دیوار دارد، اما سرامیک به دلیل استحکام بالایی که دارد، بیشتر در کف کاربرد دارد. به طور کلی، برای نصب کاشی و سرامیک، از دو ماده سیمان و چسب استفاده می‌‌شود.
پیش از اینکه نصب سرامیک سرویس بهداشتی را آغاز کنید، وضعیت زیرسازی محل نصب سرامیک را بررسی نمایید تا از مقاوم بودن بستر و همچنین هموار بودن آن اطمینان حاصل کنید. معمولا پس از نصب کاشی دیوار، برای اجرای سرامیک کف صبر می‌کنند تا سنگ توالت به صورت کامل نصب شود. پس از اینکه زیرسازی و سیمان کاری اطراف سنگ توالت انجام شد، نصب سرامیک کف آغاز می‌شود.
عوامل مختلفی مانند موارد زیر در تعیین هزینه نصب سرامیک و کاشی تاثیرگذار است که این موضوع، تعیین نرخ دقیق نصب سرامیک و کاشی پیش از پایان پروژه را دشوار می‌کند:
هزینه نصب کاشی یا سرامیک در ساختمان‌های نوساز، بیشتر از خانه‌های قدیمی است؛ به این دلیل که در خانه‌های نوساز پیش از نصب، باید عایق کاری انجام گردد. کاشی یا سرامیک با ابعاد متوسط و خیلی بزرگ سریع‌تر نصب می‌شوند و هزینه اجرای کمتری نسبت به کاشی‌های کوچک دارند.
نصب سرامیک سرویس بهداشتی و حمام هزینه بیشتری نسبت به آشپزخانه دارد؛ چرا که در این مکان‌ها، فضای کار کوچک و تعداد شیرآلات زیاد ‌است و به دقت و برش ‌کاری بیشتری نیاز است. همچنین هزینه کاشی‌کاری کف سرویس بهداشتی، کمتر از دیوارها ‌است.

در نصب سرامیک کف سرویس ها باید از ابعاد کوچکتر استفاده شود که کف سرویس از شیب خوبی برخوردار باشد.

گروه نصب کاشی و سرامیک استادکاردر زمینه نصب کاشی و سرامیک کف و بدنه خدماتی را که شامل :

پرایمر نمودن کف با چسب بتون آب بندی و نصب سرامیک کف و حمام تعویض سنگ توالت ایرانی تبدیل توالت فرنگی به ایرانی تبدیل توالت فرنگی زمینی به فرنگی دیوار و تبدیل توالت ایرانی به فرنگی را انجام می دهند.

جهت مشاوره برای اجرای نصب کاشی و سرامیک کف و بدنه سرویس ها استادکار به شماره ۰۹۱۲۷۲۵۵۲۴۴ تماس حاصل فرمایید .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

اجرای کاشی و سرامیک کف و بدنه سرویس های بهداشتی توسط استادکار احمدی

نصب سرامیک کف و نصب کفشور مخفی در سرویس توسط استادکار

بخش خالی. برای افزودن محتوا صفحه را ویرایش کنید.

نوسازی حمام و سرویس بهداشتی توسط استادکار

بخش خالی. برای افزودن محتوا صفحه را ویرایش کنید.